Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Джурасик свят:Господство
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
ВРЕМЕ Е ЗА ЕПИЧНИЯ ЗАВЪРШЕК НА ЕРАТА ДЖУРАСИК
С ДЖУРАСИК СВЯТ: ГОСПОДСТВО САМО В КИНАТА ПРЕЗ ЮНИ

Животът винаги намира начин.

Този юни, само в кината Джурасик свят: Господство за първи път ще обедини две поколения. Към звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се присъединяват емблематичните за франчайза ветерани Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум и заедно ще ни отведат на смело и спиращо дъха ново приключение, което ще отбележи епичния завършек на ерата Джурасик. Осмелявате ли се да ги последвате?

Действието на Джурасик свят: Господство се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Съвсем скоро бъдещето на планетата ще бъде решено. Но кой ще властва – човешките същества или динозаврите?

Първият впечатляващ трейлър на филма ни потапя в този вълнуващ свят, среща ни с любимите герои и редица нови по-големи и страховити динозаври и дава заявка за едно от най-грандиозните и незабравими изживявания, които големият екран ще ни предложи това лято.

С Джурасик свят: Господство, спечелилият над 5 милиарда долара франчайз, навлиза в нови и неизследвани територии и ще подари на зрителите в киносалоните множество невиждани досега динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специални ефекти.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: