Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Джурасик свят: Рухналото кралство
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Още един спот не остана незабелязан от феновете. Джурасик свят: Рухналото кралство обещава да бъде смразяващо кръвта преживяване, в което динозаврите са по-големи, по-ужасяващи и по-реалистични от всякога. Отново виждаме Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, които този път трябва да спасят динозаврите от острова, който е на път да бъде разрушен. За оцеляването на вида е нужна външна намеса, но дали няма да бъде късно?
Минали са три години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.
Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.
С цялото вълнуващо приключение и вълнения, неразривно свързани с една от най-популярните и успешни поредици в историята на киното, във филма ще се завърнат любими герои и динозаври, наред с няколко нови видове, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички виждани досега. Добре дошли в Джурасик свят: Рухналото кралство.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: