Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Кунг-Фу Панда 3
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Kung Fu Panda 3
Жанр:
Анимация
Режисьов:
Дженифър Ю, Алесандро Карлони
Описание:
Една от най-успешните анимационни поредици на света се завръща в своето най-голямо приключение, КУНГ-ФУ ПАНДА 3. Отдавна изгубеният татко на Поу се появява и баща и син заминават за тайния рай на пандите, където срещат много нови забавни герои. Но свръхестественият злодей Кай започва да опустошава Китай, побеждавайки всички кунг-фу майстори. Сега Поу трябва да направи невъзможното – да се опита да научи на бойното изкуство цялото село, пълно с нежни, забавни и тромави събратя и да ги превърне в армията на върховните кунг-фу панди!

Филмът бележи завръщането на закръгления черно-бял мечо, който има само едно желание - да стане експерт в бойните изкуства, които изискват ловкост, вътрешна сила и светкавични рефлекси. Това е трудна, ако не и невъзможна мисия. Но за щастие Поу не знае смисъла на думата „невъзможно". Той винаги се стреми да е най-доброто, което може да бъде ... да бъде свой собствен герой.

Поу осъзнава, че все още има какво да учи, когато поема отговорностите на учител. В същото време, той трябва да събере своите биологично и кунг-фу семейства и да се превърне в господар на миналото и бъдещето.

КУНГ-ФУ ПАНДА 3 ни връща към забавлението, приключението и сърцето на поредицата и припомня защо Поу е абсолютният любимец на публиката по целия свят.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: