Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Антураж
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Дългоочакваната киноверсия на на отличения с награда Еми хитов сериал на HBO „Антураж", събира оригиналния актьорски състав на поредицата, начело с Кевин Конъли, Ейдриън Грение, Кевин Дилън, Джери Ферара и Джереми Пивън.

Кинозвездата Винсънт Чейс (Грение) и неговите приятелчета Ерик (Конъли), Костенурката (Ферара) и Джони (Дилън) се завръщат обратно в бизнеса заедно с агента Ари Голд (Пивън). Може на някой от тях амбициите да са се променили, но връзката помежду им остава силна, докато продължават да се движат из капризния, и често пъти убийствен, свят на Холивуд.

Във филмa участват още Били Боб Торнтън и Хейли Джоел Озмънт като Ларсен Маккредъл и неговия син Травис. От останалите актьори на сериала се включват и Пери Рийвс като съпругата на Ари Голд – „г-жа Ари "; Еманюел Чирикю като Слоун – неизяснената любов на Ерик; Деби Мазар като Шона - пиарката на Винс; Рекс Лии като лоялния Лойд; и Констанс Цимер като колежката на Ари - Дана Гордън. Емили Ратайковски и ММА шампионката Ронда Раузи се появяват като самите себе си във филма.

Създателят на „Антураж“ Дъг Елин е режисьор и сценарист на игралния филм, по идея на Елин & Роб Уайз. Марк Уолбърг, Стивън Левинсън и Елин са продуценти на филма, а Уейн Кармона е изпълнителен продуцент. Зад кулисите творческия екип обединява няколко ключови членове, които са работили по оригиналния сериал, включително оператора Стивън Фирбърг, монтажиста Джеф Грот, художника Чейс Харлан и дизайнер на костюми Оливия Майлс.

Warner Bros. Pictures представя, съвместно с Home Box Office, с подкрепата на RatPac-Dune Entertainment, една продукция на Closest to the Hole Leverage и Leverage Entertainment, филм на Дъг Елин, "Entourage".
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: